Om oss

Luftige Bilder tilbyr private og næringsdrivende et bredt spekter av tjenester med bruk av drone, kombinert med lang erfaring og kunnskap. 

Vi leverer ferdig redigerte bilder, video og data av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Dette klarer vi med god planlegging, effektiv drift, riktige verktøy og en allsidig erfaring.

Vi holder til på Hvaler og tar oppdrag på hele Østlandet.

Vi brenner for å levere et produkt du vil verdsette.

Om du skal selge eiendom, ønsker bilder eller film fra luften, har behov for datamodeller eller bilder for å planlegge, kartlegge, inspisere eller dokumentere - eller kanskje du har en idè og trenger hjelp til å få det virkeliggjort - vi kan hjelpe deg uansett, lite eller stort.

Litt mer om oss

Med en over gjennomsnittlig interesse for foto, fly, data og dingsbomser var det ganske naturlig å gå til innkjøp av en drone i 2015. Siden den gang har det blitt maange timer i luften og tusenvis av bilder og filmer. 

Etterhvert har en lidenskapelig hobby blitt til en lidenskapelig og seriøs bedrift med allsidig erfaring og nødvendige verktøy. 

Vi har vært godkjent droneoperatør hos Luftfartstilsynet siden 2016 og har operatørnummer NO.RPAS.01496. Vi har nødvendig ansvarsforsikring i henhold til EC785/2004 gjennom STARR Companies.

Vårt organisasjonsnummer er 924829443.

EU har vedtatt et nytt regelverk for droner (forordning 2019/947) som også ble gjeldende for all bruk av droner i Norge 1.januar 2021. Vi er forberedt for dette.

Vi gleder oss til å ta luftige bilder for deg.