Dronebilder for eiendomssalg

Når du skal selge eller leie ut hytte eller hus vil du selvfølgelig at Finn-annonsen og prospektet skal vise eiendommen din fra et enestående perspektiv. 

Vi tar unike bilder av eiendommen fra luften med drone og leverer ferdig redigerte bilder i høy kvalitet til private, eiendomsmeglere og næringsdrivende.

Visste du at selv om du bruker megler så trenger du ikke å kjøpe alle tjenester gjennom megleren? Å bruke oss til dronebilder av eiendommen din er både billigere og enklere enn mange tror, og bildene kan lett inkluderes både i meglerens prospekt og finn.no-annonse. Dessuten får du fantastiske bilder fra et seriøst foretak som har spesialisert seg på bilder fra luften.

Luftige Bilder har nødvendig kunnskap, erfaring og tillatelser for å ta helt spesielle bilder av eiendommen din. Vi har en helt egen prisstruktur der du bare betaler for akkurat de bildene du liker aller best. Dette gjør prisene våre svært konkurransedyktige.

Vi tilbyr også standard pakkeløsninger. Det er enkelt, det er høy kvalitet og du kaster ikke penger ut av vinduet når du bruker oss.

Om du skal selge eller leie ut eiendommen din selv er det en selvfølge at du tar kontakt med oss. 

Vi holder til på Hvaler og tar oppdrag overalt på østsiden av Oslofjorden.

Kort ventetid, rask levering, rimelige priser og fantastiske bilder. Høres ut som det ikke er noen grunn til å utsette.

Ta kontakt med oss for mer informasjon.

 

Her er noen av bildene vi har tatt for eiendomssalg