Fotoprint - litt informasjon om materialene

Du kan kjøpe bildene våre fotoprintet på ulike materialer og i et stort antall ulike størrelser/formater for veggdekor.

Litt mer informasjon om materialene vi tilbyr bildene på:

Fotoplakat
En fotoplakat er en enkel og fin måte å dekorere veggen. Vår plakatprint kan leveres som en vanlig poster eller som en selvklebende plakat.

Våre vanlige fotoplakater egner seg veldig godt til å sette i glass og ramme, mens de selvklebende plakatene er perfekte til klistre direkte opp på veggen. De selvklebende posterne er enkle å ta av veggen og kan brukes adskillige ganger.

Plakat 170g
Bildet blir printet på plakat i høy kvalitet. Overflaten er semimatt og ytterst motstandsdyktig mot sollys. Den 170 g kraftige plakaten kan bestilles i nøyaktig den størrelsen du ønsker. 

Selvklebende plakat
Selvklebende plakater kleber godt til de fleste overflater, men en jevn vegg anbefales.


Lerretsbilder
Vi tilbyr markedets absolutt beste kvalitet for foto på lerret. Bildet printes på et ekstra kraftig bomullslerret, som gir veldig skarpe og klare farger,

Fordelen ved å printe bildet på lerret er blant annet at strukturen i overflaten gjør at du unngår reflekser fra sollys og andre lyskilder. Våre lerretsbilder falmer ikke og kan rengjøres med en våt klut. Dermed er det ikke nødvendig med en coating på lerretsbildet.

Lerret på 18 mm blindramme
Vi printer bildet på et lekkert semimatt bomullslerret med en printteknikk som gir skarpe og klare bilder i gallerikvalitet. Lerretets struktur gir et organisk utseende og sikrer deg at du unngår gjenskinn fra diverse lyskilder. Printen er vannfast og falmer ikke. Lerretet spennes utover en 18 mm dyp blindramme og leveres klar til å henges opp.

Lerret på 38 mm blindramme
Få frem alle fargenyansene ved å få printet bildet med høy oppløsning på et oppspent kraftig canvas. Canvasutskriften blir spent over en 38 mm blindramme, som er klar til å henges opp. Vi bruker UV-print som gir skarpe utskrifter som ikke falmer og kan tåle rengjøring, da det er vannfast.

Lerret med sveveramme
Velg mellom 6 forskjellige sveverammer som rammer inn bildet, uten å overlappe selve utskriften. Rammen skaper et flott avbrekk mellom motiv og vegg. Vi printer med 6 farget UV-print som gir et skarpt og holdbart resultat, som kan tåle gjenskinn fra lyskilder og kan rengjøres med en fuktig klut. Canvasprinten har en organisk semimatt overflate med en lett struktur som skaper et flott spill i utskriften.

Foto på aluminium
Foto på aluminium leveres enten på 3 mm hvit aluplate eller 3 mm børstet aluplate

3 mm hvit aluminiumsplate
Høykvalitets UV-print direkte på en hvit, formstabil Dibond plate (alu kompositt), som gir printen et skarpt og semimatt uttrykk. Ved print på en aluplate får du en refleksfri utskrift som ikke falmer. Kan lages med eller uten ramme - velg mellom mange forskjellige.

3 mm børstet aluminiumsplate
Print med høykvalitets UV-print direkte på en 3 mm børstet aludibond plate (alu kompositt). Den metallisk børstede overflaten skinner gjennom utskriften og tilfører den en metallisk glans/struktur som er refleksfri. Kan lages med eller uten ramme - velg mellom mange forskjellige.

Foto på glass
Det å printe et bilde på glass får frem det beste fra fotoet. Det får en ny, fantastisk dimensjon på grunn av glassets unike egenskaper.
Glasset gir materialet en spesiell dybde og refleksjon, slik at bildet får sitt eget liv og bevegelse.

Bilder på glass fås i alle størrelser og egner seg både som et stort bilde over sofaen og som et lite portrettfoto.

For foto på glass tilbyr vi akryl dibond 6 mm, akrylglass 4 mm, glassoppslagstavle, og glass og ramme. 

Akrylglass - 4 mm
4 mm akryl gir bildet en blank overflate. Akryl/pleksiglass er cirka halvparten så tungt og ikke skrøpelig ovenfor slag som glass, da det består av plast. I tillegg har den rett skårne kanter. Leveres uten ramme, dermed får bildet et minimalistisk uttrykk.

Glassoppslagstavle
Til glassoppslagstavler brukes 4 mm diamantglass av høyeste kvalitet. På innsiden monteres en Giclée utskrift av beste kvalitet samt en jernfolie som gjør den eksklusive glassoppslagstavlen magnetisk. Kantene på glassplaten er polert og leveres med beslag montert på baksiden, samt et veggbeslag, så det er klart til å henges opp.

Glass og ramme
Et eksklusivt alternativ til en plakat i skifteramme. Skrives direkte på en plate, så motivet ikke foldes eller bulker under glasset som i en skifteramme. Utskriften monteres i en valgfri ramme med pleksiglass foran, for å oppnå et klassisk uttrykk. Rammen er dessuten god til å skape kontrast mellom vegg og bilde. 

Akryl Dibond - 6 mm
Print på innsiden av 3 mm akryl (pleksiglass), hvilket skaper et skarpt bilde med ekstra dybde og kraftige farger, grunnet akrylens blanke overflate. Leveres med 3 mm alu sandwich som bakplate og skjulte beslag, så bildet får en svevende effekt ca. 15 mm fra veggen.

Lyddempende akustikkbilde
Akustikkplater med foto reduserer støy og bråk i rommet. Våre lyddempende bilder har en lydapsorbasjon på 0,95 (klasse A). Om det er mye ekko og klang i hjemmet, så er våre bilder på akustikkplater helt perfekt. De støydempende bildene lages med skarp og slitesterk UV-print i høy kvalitet på steinullsplater med ramme. Utskriften falmer ikke selv i direkte sollys. Akustikkplaten er 25 mm tykke og har en strukturert overflate som gir et flott spill. Innrammes med en flott ramme etter eget valg.


Ikke alle materialer og størrelser/formater er tilgjengelig som standard i nettbutikken - ta derfor kontakt med oss om du ønsker et av bildene på annet materiale, eller annen størrelse enn vi har i nettbutikken. Vi kan lage bildene på opptil 200x150cm. I tillegg til materialene som tilbys i nettbutikken kan vi lage bilder på blant annet fototapet, på bjørkefinèr, og som Fine Art Giclée print.